Spraytan ger snyggaste ”brännan”

Hej och hallå och välkomna hit in till min lilla blogg. Verkligen kul att ni kikar in här idag igen. För jag ser ju när jag läser här i kommentarerna att det är många av er som kommer in hit och läser i stort sett allt som jag skriver. Det är väldigt fint att ni gillar det jag skriver och att ni brukar följa mina tips och råd. Nu har ju det här med Spraytan på Öland och Gotland kommit upp på tapeten igen och det är många som har funderingar på just det här. TanByEllowill kan man vända sig till om man är intresserad av det här. Där har jag varit några gånger och eftersom jag är så himla nöjd tänker jag att det är det här stället som jag ska tipsa er om idag! 

Jag är ju en sån där lat person, i alla fall i vissa avseenden. Aldrig att jag skulle ha tålamod att ligga och steka mig i ett solarium. Dessutom är jag rädd för de skadliga effekter som att sola i solarium innebär. Nu får ju var och en ta ansvar för sig och sitt så jag ska faktiskt inte säga huruvida ni ska sola eller inte men det är mycket bättre att unna sig en spraytan emellanåt tycker åtminstone jag. Om ni frågar mig så skulle jag säga att det blir den snyggaste “solbrännan” efter att man fått spraytan. Nu la jag ju ut några bilder på mig på Instagram, det var “före och efter” det här att jag fick spraytan och skillnaden är total. Jag fick över 100 likes, det är inte så illa. Det finns en hel del mer inom skönhetsvård som man kan få hjälp med på TanByEllowill för oss på Öland och Gotland, man kan läsa mer på deras hemsida.